Skip to content

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een veelomvattend en dynamisch rechtsgebied. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op door veranderende wet- en regelgeving. De ervaren advocaten van Langelaar Van Uden beschikken over diepgaande en actuele kennis van alle facetten van het arbeidsrecht.

> Lees meer over arbeidsrecht

Personen- en familierecht

Het personen- en familierecht is een omvangrijk rechtsgebied. U moet daarbij denken aan de volgende onderwerpen: O.a. echtscheiding, geregistreerd partnerschap, alimentatie, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, boedelverdeling.

> Lees meer over personen- en familierecht

Verbintenissenrecht

Het verbintenissenrecht is een omvangrijk rechtsgebied. Kort gezegd regelt het de rechtsverhouding tussen verschillende (rechts)personen, waarbij de verplichting van de een (de schuldenaar) altijd staat tegenover het vorderingsrecht van de ander (schuldeiser).

> Lees meer over verbintenissenrecht

Faillissementsrecht en schuldsanering

Bedrijven en of particulieren die failliet zijn verklaard kunnen wij van juridische bijstand voorzien. Wat zijn de rechten en plichten tijdens het faillissement, alsmede welke opties staan er juridisch gezien nog open. In schuldsaneringen staan wij particulieren met raad en daad bij in het kader van vrijwillige schuldsaneringen, alsmede in het kader van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP).

> Faillissementsrecht en Schuldsanering, WSNP- zaken

Back To Top