Skip to content

Langelaar Van Uden advocaten is opgericht in 1998. De oprichters, mr J.M.J. (Judith) Langelaar en mr T. (Tony) van Uden zijn daaraan voorafgaand beide werkzaam geweest bij grote advocatenkantoren en zijn ervaren en gedreven advocaten.

Wij hebben jarenlange ervaring en specialistische kennis op het gebied van Arbeidsrecht, waarbij wij zowel voor de werkgever als de werknemer optreden. Ook zijn wij gespecialiseerd in Personen-en familierecht. Daarnaast voeren wij een algemene rechtspraktijk waarbij de nadruk ligt op het verbintenissenrecht (aansprakelijkheidskwesties, onrechtmatige daad, wanprestatie, contracten, geldvorderingen, paard en recht), huurkwesties, sociale zekerheid en insolventie (faillissementen en schuldsaneringszaken). Voor meer informatie over deze rechtsgebieden en onze dienstverlening gaat u naar rechtsgebieden.

De kracht van ons kantoor is dat wij commercieel maar ook sociaal sterk zijn, en deskundige juridische bijstand verlenen met persoonlijke aandacht voor u als cliënt. Wij richten ons daarbij zowel op het midden en kleinbedrijf als op particulieren. Ook staan wij particuliere cliënten, die daarvoor in aanmerking komen, bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand (”toevoeging”).

Wij bieden onze cliënten betrokkenheid, kennis van zaken en goede dienstverlening. Wij verdiepen ons grondig in de belangen van de cliënt en de achtergrond van de zaak en geven heldere concrete adviezen. We werken samen met u naar de oplossing waarbij u als cliënt het meest gebaat bent. Dat betekent in veel gevallen dat wij proberen de zaak te schikken. Mocht een procedure onvermijdelijk zijn dan wel de beste remedie dan adviseren wij over de mogelijkheden. Daarbij houden wij rekening met de haalbaarheid en de verwachte kosten en baten. Wij hebben ruime proceservaring en zetten ons volledig in om ook in een procedure het best mogelijke resultaat voor u te behalen.

Met veel van onze cliënten werken wij al jarenlang samen. Onze insteek is om de cliënt zoveel mogelijk te ontzorgen. We weten wat er speelt, zijn toegankelijk en goed bereikbaar. Daardoor kunnen wij nauw met u samenwerken, problemen snel en efficiënt oplossen of zelfs voorkomen, en u op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen die gevolgen (of mogelijkheden) voor u of uw onderneming kunnen meebrengen.

Langelaar Van Uden advocaten beschikt over een netwerk van gespecialiseerde advocatenkantoren. Daarnaast werkt ons kantoor samen met een adviseur met bedrijfskundige expertise (Con-Vinced b.v., Management Consulting).

Back To Top