Skip to content

Judith Langelaar

Judith Langelaar studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. Direct na haar studie begon zij in 1993 als advocaat bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam binnen de sectie Verzekeringsrecht en aansluitend de sectie Arbeidsrecht. In 1998 heeft zij samen met mr Tony van Uden het kantoor Langelaar Van Uden opgericht.

Judith houdt zich voornamelijk bezig met het Arbeidsrecht. Daarnaast richt zij zich op het verbintenissen- en aansprakelijkheidsrecht.

Zij is lid van de specialisatievereniging VVA (Vereniging voor Arbeidsrecht).

Tony van Uden

Tony van Uden studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tony is in 1993 als advocaat begonnen bij een advocatenkantoor in Leeuwarden. Sinds 1994 is hij als advocaat werkzaam geweest op een advocatenkantoor te Bussum, waar hij een algemene rechtspraktijk voerde met de nadruk op strafrecht, personen –en familierecht, huurrecht en het faillissementsrecht. In 1998 heeft hij samen met mr Judith Langelaar het kantoor Langelaar Van Uden opgericht.

Tony voert nog altijd een algemene rechtspraktijk met de nadruk op het Personen-en familierecht, Arbeidsrecht, Faillissement en schuldsanering, Strafrecht, Huurrecht en Sociale zekerheid.

Back To Top